Den 30:e juni – 1:a Juli så kör vi årets ungdomsläger! Lägret kommer till att ske vid klubbsjön under lördagen och på eriksberg på söndagen. Vi kommer till att bo i klubbstugan vid klubbsjön och i tält om stugan inte räcker. Klubben kommer till att stå för all mat och dryck till frukost/lunch/kvällsmat så vill man ha lite godis och läsk till kvällen/natten så får man ta med det själv.

LÖRDAG: Vi samlas vid klubbstugan vid klubbsjön kl 12.00. Vi börjar där med att sätta upp tält och få iordning allt. Efter det så kommer vi till att grilla korv innan vi börjar på fisket. Under dagen och kvällen så kommer vi till att fiska i bredagyl. Tanken är att vi ska testa på att fiska efter lite olika arter, bl.a gädda, regnbåge, brax och sutare. Alla tillbehör som behövs till metet fixar jag fram. Under dagen så kommer det även finnas möjlighet att få testa på flytringsfiske, klubben har ett par vadare i strl 40 som jag kommer till att ta med. Även båt kommer till att användas.

SÖNDAG: Bottenmete efter karp på Eriksberg. Vi siktar på att åka från klubbstugan vid 8.00. Här måste vi ha HJÄLP av någon förälder som kan tänka sig att köra bort/hämta ungdomarna till/från eriksberg då hela min bil kommer till att vara full med mat och fiskeprylar. Fisket håller på fram tills 17.00. Alla tillbehör som behövs till karpfiske står klubben för, har man så får man gärna ta med lite päronsänke. Någon sorts stol är att föredra att ha med sig men inget måste. Efter eriksberg så samlas vi vid klubbstugan igen för att plocka iordning allt.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ:
Flytväst
Myggmedel
Hygienartiklar
Kläder efter väder
Sovsäck/Sängkläder

Är det något man inte tål eller verkligen inte tycker om så får man gärna berätta det för mig så underlättar det när vi ska handla.

ANMÄLAN till lägret sker antingen via PM på facebook eller via mail till andre.hensche@live.com

Ledare:
André Hensche 0723-08 07 98
Oscar Nilsson 0765-75 18 80
Kevin Ekholm

Stäng meny